»
Dezinfectanti » Instrumentar medical » Gama Bode Chemie

Gama Bode Chemie


Detalii Produs

CURÃTARE - DECONTAMINARE

Bodedex® forte
Detergent pentru instrumentar cu excelentã putere de curãtare, inclusiv a sângelui, biofilmului sau a substantelor de contrast. Foarte bunã compatibilitate cu orice tip de material datoritã continutului în inhibitori de coroziune si agenti anti-spumare. Compatibilitate crescutã cu sterilizantii chimici pe bazã de glutaraldehidã. Poate fi utilizat si în bãi cu ultrasunete.

Bomix® plus
Decontaminant pentru instrumentar cu excelent efect de curãtare si miros plãcut. Eficacitate bactericidã, fungicidã si virucidã (incl. HIV, HVB, HCV) în doar 15 min. Poate fi utilizat inclusiv pe instrumente foarte sensibile, precum cele din silicon, latex sau pentru endoscoapele flexibile. Prezintã compatibilitate ridicatã cu sterilizantii pe bazã de acid peracetic.

DEZINFECTIA DE NIVEL MEDIU

Korsolex® plus
Produs concentrat, fãrã aldehide, cu miros plãcut, destinat curãtãrii si dezinfectiei instrumentarului înaintea sterilizãrii. Are efect bactericid, fungicid,  tuberculocid si virucid (incl. HIV, HBV, HCV). Foarte bine tolerat de utilizatori si compatibil cu o gamã variatã de materiale.

Korsolex® med AF
Produs concentrat, fãrã aldehide, cu miros plãcut destinat curãtãrii si dezinfectiei instrumentelor, exceptând pe cele confectionate din silicon sau latex, precum si al endoscoapelor flexibile. Produs economic datoritã spectrului extins de actiune la o concentratie foarte micã.

DEZINFECTIA DE NIVEL ÎNALT - STERILIZARE

Korsolex® PAA
Produs pe bazã de acid peracetic destinat sterilizãrii chimice a instrumentelor medicale termosensibile. Eficacitate completã (bactericidã, fungicidã, viruci-dã, micobactericidã si sporicidã) în doar 15 min. Prezintã bandelete  ce permit testarea eficacitãtii solutiei de lucru înainte de fiecare utilizare..

Korsolex® RTU - ready to use
Sterilizant chimic la rece pe bazã de glutaraldehidã destinat dezinfectiei  de nivel înalt a instrumentarului ce nu poate fi supus autoclavãrii. Prezintã eficacitate bactericidã, fungicidã,  tuberculocidã, virucidã si spo-ricidã. Atentie! Nu trebuie utilizat în asociere cu dezinfectanti pe bazã de amine.

DEZINFECTIA AUTOMATÃ A ENDOSCOAPELOR
 
Korsolex® Endo-Cleaner
Detergent destinat procesãrii termochimice automate a endoscoapelor rigide si flexibile. Recomandat pentru utilizarea în instalatii automate produse de Belimed, BHT, Hemo, Kleindienst, Miele, Netzsch, Olympus, Wasserburg/Ethicon si Wintrich.

Korsolex® Endo-Disinfectant
Dezinfectant destinat procesãrii termochimice auto-mate a endoscoapelor rigide si flexibile. Recomandat pentru utilizarea în instalatii automate produse de Belimed, BHT, Hemo, Kleindienst, Miele, Netzsch, Olympus, Wasserburg/Ethicon si Wintrich.