Masca pliabila cu nano filtre neagra Air Queen
8.00 Lei

37118056
231

Adauga la favorite
Trebuie sa fi autentificatMasca este ambalata individual, dezvoltata si fabricata in Coreea de Sud de TopTec.

Protectia este de tip 3D si astfel devine mai confortabila de purtat pentru perioade mai lungi, de exemplu un zbor.

Mastile Air Queen pe care le comercializam sunt masti de calitate chirurgicala N95 aprobate de FDA.

Produsul este echivalent functional cu binecunoscuta masca 1805 / 1805S a 3M

Produsele sunt aprobate ca produse „Imbracaminte chirurgicala” de clasa II, destinate utilizarii in conditii de operatie, pentru a proteja pacientul si purtatorul

Respirabilitate. Rezistenta la inhalare Air Queen s-a dovedit a fi de 8,9 pana la 10,2 (mm H2O), iar rezistenta la expiratie s-a dovedit a fi de 9,1 pana la 9,7 (mm H2O). Aceasta se compara cu criteriile de rezistenta la inhalare / expiratie specificate in 42 CFR Partea 184.180 a presiunii de 35 mm / 25 mm a inaltimii coloanei de apa. Prin urmare, mastile se conformeaza confortabil acestor criterii NIOSH pentru rezistenta la fluxul de aer.

Filtrare. Eficienta filtrarii Air Queen s-a dovedit a fi de 94,4% pana la 98,3%. Prin urmare, mastile sunt conforme cu standardele N95 pentru eficienta filtrarii.

Mastile Air Queen folosesc un strat de filtrare din nanofibre. Cele mai multe masti de unica folosinta ieftine au fie o foaie simpla de bumbac, fie un strat de filtrare din fibra topita. Panza topita este un mod netesut de fabricare a polimerului in filamente continue intr-o tesatura netesuta asezata la intamplare. Materialul suflat topit este obisnuit la scutece si la produsele de igiena feminina, datorita absorbtiei sale ridicate. Atunci cand este utilizata in masti de fata, rezultatul este ca tesatura devine rapid umeda, dupa care eficacitatea filtrarii este redusa.