14 May. 2021

Noua tehnologie - Masca reutilizabila cu Filtru NanoFibra - AirQueen Breeze Mask

Ce fel de material este NANOFIBRA?
 
Nanofibra este un material nou realizat prin construirea sterică a acestor fibre pentru o structură de rețea care are o permeabilitate, blocabilitate și durabilitate mai buna decât orice fibră inventată vreodată. Protectia este de tip 3D si astfel devine mai confortabila de purtat pentru perioade mai lungi. Rezistenta la inhalare Air Queen s-a dovedit a fi de 8,9 pana la 10,2 (mm H2O), iar rezistenta la expiratie s-a dovedit a fi de 9,1 pana la 9,7 (mm H2O).Aceasta se compara cu criteriile de rezistenta la inhalare / expiratie specificate in 42 CFR Partea 184.180 a presiunii de 35 mm / 25 mm a inaltimii coloanei de apa. Eficienta filtrarii Air Queen s-a dovedit a fi de 99.62%.

Prospețime de lungă durată de dimineață până seara!
Filtrul Nanofibra are o permeabilitate mare, astfel încât vă puteți simți proaspăt chiar și după o utilizare pe termen lung. Pentru că este necesara purtarea mastii aproape toată ziua, a fost fabricata masca AirQueen care este mai ușoara. Masca AirQueen cântărește 4,38 g. Mai usoara decât o foaie de hârtie, așa că nici nu-ți vei da seama că o vei purta!

Design ergonomic 3D pentru a se potrivi perfect pe toate tipurile de fețe. Puntea nasului previne alunecarea sau aburirea. Nanofibra - un filtru inteligent pentru respirație, punte largă pentru nas, permeabilitate ridicată - Fără probleme de piele, greutate redusă - pentru uzură pe tot parcursul zilei, bandă elastică confortabilă pentru urechi.

Masca AirQueen Breeze este o mască de nivel FFP2 care a fost certificată de Comisia Europeană. Este înregistrata la FDA 510 (k). A trecut fiecare test de evaluare a conformității pentru certificatele N95 și CE FFP2. Eficiența filtrului îndeplinește toate performanțele N95 și CE FFP2 ca 96,03% -99,694% și s-a constatat că are funcții excelente în rezistența la inhalare (sub 35mmH2O standard 8,2-8,8mmH2O) și rezistență la expirație (sub 25mmH2O 7,9-8,3mmH2O standard) , făcând o comoditate de respirație diferențiată cu funcția de filtrare a măștii.

Masca AirQueen Breeze Mask este dezvoltata si fabricata in Coreea de Sud de TOPTEC.


Este ambalata individual si poate fi achizitionata la bucata sau set de 10 bucati, aici.


 
Inapoi