Halat chirurgical ranforsat steril - Rays (set 10 bucati)
95.20 Lei

3711795
150

Adauga la favorite
Trebuie sa fi autentificat


 • Halat chirurgical SMMS standard ranforsat, steril, din materiale netesute ultima generatie.
 • Mansete de culoare alba tricot, fara cusaturi, ce nu retin praful si se potrivesc bine pe incheieturi. Inchidere la spate totala prin infasurare, cu 4 legaturi la talie si inchidere cu velcro reglabila la gat. Legaturile sunt prevazute cu o eticheta speciala fixata la exterior care permite imbracarea aseptica a halatului.
 • Fara eliberare de particule.
 • Respirabilitate excelenta si drapabilitate a tesaturii, stabilitate a culorii.
 • Permite corpului uman sa respire (insa aerul circula numai din interior spre exterior).
 • Halatul este confectionat dintr-un singur corp cu manecile etanse pentru a sigila termic si a garanta o bariera antibacteriana totala.
 • Garanteaza o potrivire excelenta si confort, permite miscari normale; este fiziologic inofensiv si hipoalergenic, deoarece este fara latex, netoxic si inodor.
 • Este impermeabil, permeabil la aer si impermeabil la bacterii.
 • Rezistenta ridicata la tractiune, perforatie si abraziune longitudinala si transversala.
 • Halatul chirurgical este pliat in stil carte pentru a facilita imbracarea dintr-o singura miscare, este ambalate individual si sunt sterile intr-un ambalaj din hartie si folie PE, cu 2 lavete/servetele albe absorbante sterile (30x40 ± 2 cm).
 • Setul contine 10 bucati, fiecare halat fiind ambalat individual si steril.

 

Standard CE: Clasa de dispozitive medicale neinvazive Este sterila In conformitate cu Directiva 93/42 / CEE, implementata prin Decretul legislativ 46/1997 si cu Directiva 2007/47 / CE, implementata prin Decretul legislativ 37/2010. Conform UNI EN 13795 pentru piesele aplicabile.

Metoda de sterilizare: Sterilizarea cu oxid de etilena (Eto) cu gaz rezidual <10 ppm in conformitate cu UNI EN ISO 10993-7: 2009.

Scop final: Tesatura netesuta SMMS pentru a fi utilizata in sala de operatie pentru protectia pacientilor si operatorilor. Dispozitiv medical steril neinvaziv.

Certificat CE: Nr. IT268973 emis de catre organismul notificat nr. 1370 - Bureau Veritas Italia SpA, emis catre Rays S.p.A., valabil pana la 13/12/2020, in conformitate cu cerintele Directivei CEE 93/42 anexa V.

Caracteristici fizice si chimice: antistatic, fara miros, fara latex, non-toxic si non-alergen pentru utilizatori si operatori. Materiile prime la incinerare nu produc gaze sau poluanti.

Material si culoare: SMMS 45 g/m2, culoare albastru deschis + polietilen 35 g / m2 pentru partile ranforsate.

Limitari: halatul trebuie ales in functie de nevoile specifice ale locului de munca, tipul de risc si conditiile de mediu aferente. Responsabilitatea pentru identificarea si selectarea halatului (MD) corespunzatoare revine angajatorului. Prin urmare, este recomandabil sa verificati potrivirea caracteristicilor acestui model de halat chirurgical la nevoile lor. RAYS S.p.A. nu isi asuma nicio raspundere daca halatul chirurgical este folosit in mod necorespunzator. Nu reutilizati.

Ambalare: halatul este ambalat individual in ambalaj dublu pentru a pastra sterilitatea produsului si in conformitate cu UNI EN ISO 11607 si UNI EN ISO 868/5; ambalajul dublu este format din hartie medicala ca hartia creponata, care se infasoara in jurul halatului si o punga sigilata termic in hartie medicala pe o parte si polipropilena transparenta pe cealalta, care contine halatul invelit in hartie creponata. Cele doua plicuri principale constituie un sistem de bariera sterila. Plierea halatului permite imbracarea cu tehnica aseptica, fara ajutorul tertilor. Cutiile de carton contin 25 de unitati si constituie un sistem de protectie a barierelor sterile (PP), pastrand produsul in timpul transportului si depozitarii si asigurand protectia impotriva prafului si a umiditatii.

Etichetarea: ambalajul primar este echipat cu o eticheta dubla autoadeziva care arata: codul si descrierea produsului, dimensiunea, lotul de productie, metoda de sterilizare, datele productiei si expirarea, numele producatorului. Husa prezinta cantitatea produsului, codul produsului, dimensiunea, marcajul CE, numele producatorului, pictogramele standard, simbolurile de intretinere. Pe cutia de carton se indica cantitatea produsului, codul produsului, marimea, lotul de productie, data productiei si data de expirare, numele producatorului.

Avertizari: halatul nu protejeaza impotriva riscurilor de caldura, foc, incurcatura si orice altceva pentru care nu este certificat. Inainte de utilizare, efectuati o verificare vizuala a produsului pentru a verifica starea de integritate si, in special, ca acesta este in stare perfecta, curat si fara anomalii. Daca produsul nu este intact (deteriorarea vizibila, cum ar fi rupt, rupt sau murdar), va rugam sa contactati producatorul pentru inlocuire.

Depozitare: depozitati intr-un loc uscat si curat. Nu spalati (spalarea dauneaza caracteristicilor de protectie). Nu uscati cu uscatoare. Nu curatati chimic. Nu calcati. Material inflamabil. Nu va apropiati de flacari sau surse de caldura intensa. Substante alergene: prezenta posibila a substantelor alergene pana in prezent nu este cunoscuta de producator. Va rugam sa raportati orice cazuri de hipersensibilitate sau reactie alergica.

Dispozitie: eliminarea trebuie sa fie efectuata in conformitate cu reglementarile nationale in vigoare. Incinerarea sau depozitarea deseurilor trebuie efectuate in conditii controlate. Produsul care nu a intrat in contact cu agenti infectiosi sau alte materiale riscante nu produce reziduuri toxice.