Masca pliabila cu nano filtre FFP2 - Air Queen
8.00 Lei

3711805
0

Adauga la favorite
Trebuie sa fi autentificatMasca tip FFP2 ambalata individual, dezvoltata si fabricata in Coreea de Sud de TopTec.

Este foarte usoara si este fabricata din asa-numitul material nano, ceea ce face mai usoara respiratia decat majoritatea celorlalte aparate de respirat care filtreaza cu ratingul de protectie FFP2.

Protectia este de tip 3D si astfel devine mai confortabila de purtat pentru perioade mai lungi, de exemplu un zbor.

Mastile Air Queen pe care le comercializam sunt masti de calitate chirurgicala N95 aprobate de FDA (clasificate ca respiratoare FFP2 in Europa).

Produsul este echivalent functional cu binecunoscuta masca 1805 / 1805S a 3M

Produsele sunt aprobate ca produse „Imbracaminte chirurgicala” de clasa II, destinate utilizarii in conditii de operatie, pentru a proteja pacientul si purtatorul

Respirabilitate. Rezistenta la inhalare Air Queen s-a dovedit a fi de 8,9 pana la 10,2 (mm H2O), iar rezistenta la expiratie s-a dovedit a fi de 9,1 pana la 9,7 (mm H2O). Aceasta se compara cu criteriile de rezistenta la inhalare / expiratie specificate in 42 CFR Partea 184.180 a presiunii de 35 mm / 25 mm a inaltimii coloanei de apa. Prin urmare, mastile se conformeaza confortabil acestor criterii NIOSH pentru rezistenta la fluxul de aer.


Filtrare. Eficienta filtrarii Air Queen s-a dovedit a fi de 99,62% (FFP3 si N99), insa este incadrata ca si masca chirurgicala cu standardul FFP2.

Mastile Air Queen folosesc un strat de filtrare din nanofibre. Cele mai multe masti de unica folosinta ieftine au fie o foaie simpla de bumbac, fie un strat de filtrare din fibra topita. Panza topita este un mod netesut de fabricare a polimerului in filamente continue intr-o tesatura netesuta asezata la intamplare. Materialul suflat topit este obisnuit la scutece si la produsele de igiena feminina, datorita absorbtiei sale ridicate. Atunci cand este utilizata in masti de fata, rezultatul este ca tesatura devine rapid umeda, dupa care eficacitatea filtrarii este redusa.

Producatorul mastilor recomanda o utilizare de pana la 10 ori.