Set 10 masti de protectie KN95 FFP2
24.92 Lei
Pret Vechi : 29.90 Lei

3711742
67

Adauga la favorite
Trebuie sa fi autentificatMasca de protectie, FFP 2, KN 95, N 95 cu standard de filtrare ≥ 95%.    

Masca respiratorie FFP2 in 5 straturi este un dispozitiv modelat, flexibil, care se pozitioneaza peste nas si gura, pentru a asigura protectie respiratorie de superioara. Creeaza un sigiliu facial impotriva particulelor de praf, virusurilor si bacteriilor si ofera protectie atat pentru purtator, cat si pentru cei din jur.

Set 10 bucati masti de protectie testate dinspre interior (utilizator) spre exterior (mediul inconjurator) care blocheaza raspandirea microbilor.   

Mastile de protectie sunt testate referitor la filtrarea bacteriana.    

Mastile faciale de protectie sunt clasificate in doua tipuri: I si II, functie de eficienta filtrarii bacteriene. Mastile faciale de tip I au >=95% eficienta filtrarii bacteriene, tipul II >=99%.
                                      
Mastile faciale de protectie ar trebui sa fie utilizate de catre pacienti si alte persoane pentru a reduce riscul de raspandire a infectiilor, in special in situatiile epidemice si pandemice. Mastile de protectie TIP I nu sunt destinate a fi utilizate de cadrele de protectie in salile de operatii sau incinte de protectie cu cerinte similare.