Set 10 masti FFP2 3M 9320+ Aura, fara valva
175.00 Lei
Pret Vechi : 236.25 Lei

3710373
67

Adauga la favorite
Trebuie sa fi autentificatPachet cu 10 masti FFP2 3M 9320+, fara valva (acest model este mai sigur - mastile cu valva permit expiratia libera a purtatorului, fara a filtra aerul expirat de acesta).

Mastile sunt ambalate (sigilate) individual.

Elastice in jurul capului (nu in jurul urechilor) - este mult mai confortabil, nu duce la dureri de urechi, se sigileaza mai bine in jurul fetei.

Masca de protectie respiratorie de unica folosinta  conform EN149:2001+A1:2009 categoria FFP2 , design in 3 segmente pentru o mai buna etanseitate, ambalare individuala pentru o pastrare igienica 

Caracteristicile includ o tehnologie de filtrare cu rezistenta redusa la respiratie, proiectata pentru a va ajuta sa respirati cu usurinta in timpul schimbului dvs., un panou superior lucrat in relief pentru a reduce aburirea ochelarilor, o margine sculptata pentru o mai buna compatibilitate cu ochelarii si un panou inferior de barbie pentru a imbunatati usurinta de fixare.

Pentru partea din zona nasului exista o banda metalica ce ajuta la mulajul corect pe fata si un burete pe intreaga suprafata ce atinge fata.

Mastile sunt certificate de Notified Body-ul BSI (The British Standards Institution) - ce detine numarul de inregistare 2797 (pe masti producatorii printeaza numarul NB-ului, asa cum se vede si pe produsul nostru) prin certificatul CE nr 682245 si declaratia de conformitate emisa de 3M ce mentioneaza acest certificat si NB-ul. Acesta este un produs original.