Servetele igienizante pentru suprafete Actosept AF
39.00 Lei

3711722
0

Adauga la favorite
Trebuie sa fi autentificatActosept® AF Tücher este un igienizant gata de utilizare pentru dispozitive și instrumente medicale. 

Cutia contine 100 servetele, 15x24 cm

  • rapid și eficient in 30 sec.
  • uscare rapidă
  • soluția Actosept® AF prezintă o compatibilitate excelentă a materialului (excepții: sticlă acrilică, suprafețe sensibile la alcool)
  • soluția Actosept® AF este eficientă impotriva unui spectru larg de bacterii, ciuperci, tuberculoză și virusuri enevlopedice
  • soluția Actosept® AF este testată dermatologic și este considerată „foarte bună”
  • soluția Actosept® AF este listată VAH
  • a trecut testul pentru șervețele dezinfectante
  • Dispozitiv medical clasa II A

Actosept® AF Tücher are o eficacitate microbiologică cuprinzătoare, care este certificată cu testul 4 camp, un test special pentru determinarea eficacității bactericide și yeasticide a ștergilor dezinfectante. Soluția de inmuiere Actosept® AF este testată dermatologic și nu este dăunătoare pentru piele. Actosept® AF Tücher este prezentat intr-o cutie ergonomică pentru distribuitor, care permite să ia șervețele separat.


50 g etanol; 10 g 2-propanol; 0,05 g propionat de dicidimetilamoniu și substanțe auxiliare.

Soluția Actosept® AF are bactericide (inclusiv MRSA, VRE, A. baumannii), fungicide (C. albicans), tuberculocide și virucide (virusuri Rota și toate virusurile invelite, incluzand HBV / HIV / HCV / BVDV, Vaccinia- Virusuri Ebola- și Corona), in termen de 30 de secunde

Actosept® AF Tücher a trecut testul cu 4 campuri, care este testul special pentru determinarea eficacității bactericide a șervețelelor dezinfectante.

Inainte de utilizare, dezinfectați mainile cu un produs de igienizare adecvat și puneți mănuși. Ștergeți dispozitivele / suprafețele care urmează să fie dezinfectate intr-o singură mișcare de la zona curată la cea contaminată, așteptați 30 sec. Nu frecați uscat! Umiditatea reziduală se usucă după un timp scurt, fără a lăsa reziduuri. Reutilizați dispozitivele / suprafețele numai după ce sunt uscate complet. Nu folosiți Actosept® AF Tücher dacă pachetul este deteriorat. Pentru a evita contaminările șervețelelor, trebuie respectate cu strictețe etapele din instrucțiunile de utilizare.

Actosept® AF Tücher este potrivit pentru dezinfectarea rapidă a suprafețelor, dispozitivelor și inventarului rezistent la alcool in spitale, practici medicale și stomatologice, casele de ingrijire medicală și clinici (de exemplu, mașini de dializă, incubatoare, mașini de anestezie etc.). Nu folosiți pe suprafețe sensibile la alcool.

Temperatura recomandată de aplicare este cuprinsă intre 19 ° C și 21 ° C.