Igienizant pentru maini si tegumente 5L Actoderm
119.00 Lei

3710033
50

Adauga la favorite
Trebuie sa fi autentificatAntiseptic pentru mâini și piele - 2-propanol 70% (V / V)

Actoderm®, este un antiseptic de mâini și piele pe bază de alcool. Folosit pentru dezinfectarea igienică și chirurgicală a mâinilor. Nu provoacă nicio reacție alergică. Testat dermatologic. Nu conține aldehidă, fenol, peroxid de hidrogen, clorhexidină etc.

Potrivit pentru utilizare frecventă în timpul zilei în timpul îngrijirii pacientului, înainte și după contactul cu pacienții neutropenici și imunosupresori, înainte și după contactul cu pacienții din camera de izolare, pentru antisepsa pielii înainte de injectare, înainte și după procedurile invazive, înainte și după purtarea mănușilor, mai ales în unitățile în care volumul de muncă și numărul de pacienți sunt intense. Potrivit pentru utilizare în domeniul sănătății publice.

Conține alcool izopropilic
Potrivit pentru utilizare frecventă
Certificat de Societatea Germană de Microbiologie și Igienă VAH / DGHM
Testat dermatologic și aprobat în laboratorul german DERMATEST
Testat conform standardelor EN 1500 și EN 12791
30 de secunde pentru dezinfectarea igienica a mâinilor
3 minute pentru dezinfectarea chirurgicală a mâinilor

Compozitie:

100 g conține: 62,8 g de 2-propanol (70% V / V), îndulcitor (Lanolina), substanțe auxiliare
 

Actoderm® has bactericidal (incl. tuberculosis, MRSA, VRE, A. baumannii) fungicidal and
virucidal (incl. HBV / HIV / HCV, Vaccinia, Rota, Corona viruses) effects.

Activitatea microbiologica

Aplicare Dozaj Suprafete
Bactericidal                   
EN 13727
Prin pulverizare si stergere 3-5 ml

 

30 secunde

Oriunde
Fungicidal                     
EN 13624

 

(C. albicans, A. niger)

Tuberculocidal               
EN 14348

 

Micobactericidal

Virucidal                         
EN 14476

 

(Corona, Rota, Vaccinia)


Dezinfectarea mâinilor igienice: îndepărtați toate bijuteriile. Luați 3-5 ml de Actoderm®. Aplicați timp de 30 de secunde conform standardului EN 1500.

Dezinfectarea mâinilor chirurgicale: îndepărtați toate bijuteriile. Luați cantitatea suficientă de produs pentru a menține pielea umedă în timpul aplicării. Conform standardului EN 12791, dezinfectați mâinile, inclusiv încheieturile și coatele, cu Actoderm® prin frecarea umedă a ambelor mâini timp de 3 minute. Dacă este necesar, luați din nou dezinfectant în timpul procedurii.

Pulverizați pe piele înainte de injecții. Ștergeți după ce așteptați 30 de secunde. Îndepărtați toate bijuteriile înainte de utilizare. Asigurați-vă că unghiile nu sunt lungi.

Actoderm® este potrivit pentru dezinfectarea igienică și chirurgicală a mâinilor și a pielii înainte de operații, excitații, injecții și perforații. A fi utilizat înainte de a pune și scoate mănuși și înainte și după contactul cu pacienții pentru a evita contaminarea. NU este potrivit pentru dezinfectarea rănilor deschise și a mucoaselor. Reacțiile alergice la oricare dintre ingrediente sunt rare, dar trebuie verificate înainte de utilizare.