Sapun lichid cu clorhexidina 4% - Prestisept 1L
41.00 Lei

3711079
0

Adauga la favorite
Trebuie sa fi autentificatPRODUS BIOCID AVIZAT DE MINISTERUL SANATATII!

UTILIZARE: Produsul este indicat pentru spalarea si igienizarea mainilor. Produsul se recomanda a se utiliza in igiena din domeniul alimentatiei publice, a industriei alimentare si in domeniile de activitate in care se impun reguli stricte de igiena. 

COMPOZITIE:Didecyldimethylammonium chloride 1.5% , Quaternary ammonium compounds benzyl-C8-18-alkyldimethyl, chlorides 1 %, Monohydro chloride Polyhexamethylene biguanide 0,6%, tensioactivi non-ionicii tensioactivi amphoteri, glicerina, alcooli.

ACTIVITATE BACTERICIDA: Bactericid conform NF EN 1500, 3ml nediluat timp de 30 secunde de doua ori si conform SR EN 1276 nediluat timp de 5 min. Fungicid si levuricid conform SR EN 1275 nediluat timp de 5 min. Dezinfectie de nivel chirurgical conform EN 12791, 5ml nediluat timp de 1.5min de doua ori.

MOD DE UTILIZARE: Se aplica 2 X 3 ml (6ml) pe palme, dupa care se freaca una de alta minimum un minut pana se obtine o spuma deasa si uniforma. Ulterior se clateste cu multa apa si se usuca.

PROPRIETATI: Spala si dezinfecteaza , Formula cu glicerina si un pH equilibrat asigura hidratarea a pielei de alungul zilei, Testat in conditi clinice .

CARACTERISTICI GENERALE

Zona corporala Maini
Tip Profesional
Pentru Unisex
Tip piele Uscata Grasa Sensibila Normala Mixta
Forma/Textura Gel

Ambalare individuala - se vinde la multiplu de flacon
Brand: PRESTISEPT