Teste Glicemie Accu Chek Instant, 50 buc
59.00 Lei

3711497
165

Adauga la favorite
Trebuie sa fi autentificatTestele glucometru Accu-Chek Instant permit o verificare mai simpla a glicemiei.

Proprietati:
- Indicatorul intuitiv pentru intervalul tinta determina o siguranta vizuala daca valorile glicemiei sunt deasupra, in interiorul sau sub tinta terapeutica. Intervalul tinta poate fi individualizat pentru a indeplini obiectivele personale ale terapiei.
- Este dotat cu un singur buton pentru nagivare, afisand pe display doar ceea ce aveti nevoie: rezultatul ultimei inregistrari precum si mediile sale (7/30/90 zile). Astfel, nu este nevoie sa parcurgeti un meniu.
- Nu necesita nicio ajustare, pur si simplu introduceti un test glicemic, aplicati o picatura de sange si observati rezultatul glicemiei pe ecranul mare. Scoateti bandeleta de testare dupa masurarea glicemiei si glucometrul se va opri automat.
- Ofera latime mare pentru aplicare: aplicati o mica mostra de sange oriunde in zona de dozare galbena a benzii de testare. Banda de testare este conceputa pentru a facilita aplicarea unei mici picaturi de sange la sfarsitul acesteia.
- Precizia masuratorii este garantata de producatorii de produse Accu-Chek®, care respecta cerintele ISO 15197: 2013 / EN ISO 15197: 2015, oferind o acuratete si mai stricta pentru a obtine rezultate mai fiabile.
- Beneficiaza de o sincronizare usoara: odata ce glucometrul este asociat cu telefonul smartphone, datele pot fi transferate wireless in aplicatia Accu-Chek® Connect. De asemenea, puteti sincroniza aplicatia Accu-Chek® Connect cu portalul Accu-Chek® Connect Online (este, de asemenea, posibil sa transferati datele de pe glucometrul dvs. catre portalul Accu-Chek® Connect Online printr-un cablu USB). Nu va mai fi nevoie sa notati zilnic rezultatele masurate ale glicemiei.
- Toate datele pot fi transferate in portalul Accu-Chek® Connect Online. Puteti sa distribuiti datele catre medicul dvs. pentru a primi sfaturi de la distanta, daca doriti.

Forma de prezentare: 50 de bucati