Gel activ profesional DermaRays pentru cap si corp - 250ml
35.00 Lei
Pret Vechi : 35.90 Lei

3711511
7

Adauga la favorite
Trebuie sa fi autentificatDermaRays Active este un gel de curatare delicata si de reechilibrare a PH-ului, formulata pentru ingrijirea si igiena pacientilor.
Contine, pe langa Aloe si Lactoferina, un complex hidratant care formeaza o retea moleculara subtire de biopolimeri naturali, unde ingrediente active, cum ar fi acidul hialuronic, Trehalose, Uree si Serine sunt dispersate si permite o eliberare controlata in timp pentru o lunga perioada de timp. Hidratare de durata.
Prezenta unui agent tensioactiv pe baza de zinc actioneaza ca un agent purificator pentru reechilibrarea pielii si a pH-ului, contribuind la restabilirea barierei naturale de protectie a pielii.

Utilizare personala:

Produsul se aplica ca un gel de dus obisnuit, pentru a fi utilizat direct pe corp si par si pentru a fi clatit cu apa. Produsul este hipo-spumant. Nu se aplica pe pielea deteriorata.

Continut:
Suc de frunze de aloe barbadensis + Lactoferrina + Ulei de Eucalypt globulus + Ulei de Melaleuca alternifolia (Arbore de ceai) + Allantoin + Extract de frunze Salvia officinalis + Extract de flori de camomilla recutita + Extract de frunze de Malva sylvestris + Sulfat de cocet de zinc + Complex hidratant

NU CONTINE: PARABENI, EDTA, SLES (Lauril sulfat de sodiu), DERIVATE ULEI, SILICON, COLORANTI, Izotiazolinona 

PROPRIETATI:
Fara clatire daca este diluat
Ajuta la prevenirea raspandirii germenilor si bacteriilor
Usor spumant
Reechilibrarea pH-ului
Testat dermatologic
Pentru toate tipurile de piele